Skiens Kunstforening

Skiens Kunstforening holder til på Ibsenhuset.

Besøksadresse: Lundegata 6, 3724 Skien
Postadresse: Pb. 222, 3701 Skien
Epost: post@skienskunstforening.no

Skiens Kunstforening følger Ibsenhusets åpningstider.
Se ibsenhuset.no

Skiens Kunstforening er en medlemsbasert kunstforening som driver med utstillingsvirksomhet og andre kulturarrangementer knyttet til visuell kunst.
Vi disponerer utstillingslokale i den flotte foajeen i Ibsenhuset og har hatt disse lokalene siden Ibsenhuset ble bygget i 1973.
Mye av arbeidet i den 100 år gamle kunstforeningen er dugnad og uten dette ville vi ikke vært der vi er i dag, med en kunstsamling på 900 verk, en intendant i 75 % stilling, 350 medlemmer, samt gratis lokaler i Ibsenhuset.
Vi arrangerer omlag 10 kunstutstillinger i året hvorav 2 av disse er Telemarksutstillingen og Sørlandsutstillingen.
I tillegg låner vi ut lokalet til Skiensskolenes elevutstilling 2 uker i mai.
Resten av året legger vi vekt på utstillinger som viser bredden i norsk og lokal kunst.

Året 2010 er et meget spesiellt år for oss da vi fyller 100 år!
Jubileumsåret starter med en fargerik og frodig maleriutstilling med Hilde Vemren, opprinnelig fra Porsgrunn.
I sommer stiller vi ut Pushwagner i samarbeid med Galleri Osebro i Porsgrunn og det blir blant annet båttur mellom de to byene og galleriene.

Etter sommeren viser vi fram bilder fra vår kunstsamling, Skiens Billedgalleri med Kai Fjell, Raidar Aulie, August Cappelen, Theodor Kittilsen og Axel Waldemar Johannessen for å nevne noen.
Jubileumsåret rundes av med Jan Petter Bratsbergs storslåtte naturbilder.

Skiens Kunstforening har en Black Box som vi leier ut.
Black Boxen monteres enkelt sammen og fungerer utmerket til småarrangement som trenger et mørkt visningsrom til for eksempel film.
Black Boxen leies ut sammen med et låsbart skap med plass til prosjektor og teknisk utstyr.
Er du interessert i å leie vår Black Box ta kontakt med Ann Mari Aamot i Skiens Kunstfroening
på tlf 94 14 03 64.
www.skienskunstforening.no

Du er ikke medlem av denne sonen.

Inviter noen til å bli medlem Skiens Kunstforening er en åpen sone. Alle som vil kan bli medlem.

Send tips

Statistikken er sist oppdatert 23.09.2016 07.02.
Bidrag fra alle
7 innlegg
0 bilder
39 medlemmer
Nye bidrag siste uke
0 innlegg
0 bilder
0 medlemmer

Vertene i Skiens Kunstforening

Vertene er de som administrerer sonen.

Atle B.
Helene R.
User_128x128liv t. l.
Tone H.