Bidraget er publisert med ropert og har blitt hentet fram på Telemarkher (onsdag 14. mars 2012). Les mer om roperten…

Per Ragnar Møkleby: Digital Kunst - på papir

Lørdag 22. september 2012 kl. 13.15 til søndag 21. oktober 2012 19.00, Skiens Kunstforening

Per Ragnar Møkleby er tegner og illustratør, noe han har arbeidet med på fulltid siden 1998. Han har laget illustrasjoner for aviser og tidsskrifter, skolebøker og barnebøker, plakater og foldere. Videre har han også jobbet med design og layout samt flashanimasjon. Det siste året har han tatt skrittet ut i kunstner verdenen. Etter at han ble opptatt som medlem i Tegnerforbundet og Norske Billedkunstnere har han hatt flere utstillinger.

Møkleby har en bachelor i illustrasjon fra Kingston University, London, og før det gikk han på Einar Granum Kunstskole i Oslo. Han er også et Autorisert Medlem i Grafill.

Utstillingen har fått tittelen: ‘Digital kunst – på papir’. Møkleby viser hvordan han skaper denne form for kunst, både ved at han er tilstede i galleriet og vi viser film om hans produksjonsmåter. Han skal også lage helt nye verker som er spesialtilpasset vår store fondvegg. I tillegg kommer han med nye produksjoner innenfor ‘4 ruter’ serien som han er blitt så kjent for.

Den andre delen av utstillingen vil ha fokus på barn og barnebøker. Boken Finn som er skrevet av forfatter Gyrid Axe Øvsteng og illustrert av Møkleby, vil bli stilt ut i stort format. Her vil bli labyrinter og spennende oppgaver for barn.

Vi vil ha et nært samarbeid med Kulturskatten og Barnas Verdensdager, hvor det blir mange aktiviteter som ender opp med et stort arrangement i galleriet 20. oktober.

Vist 508 ganger. Følges av 1 person.

Var du med?

Hvor skjer det?